Electric,
Software
& Mecanic

Implementarea, instalarea, punerea în funcțiune, testarea și întreținerea mașinilor automate și a sistemelor automatizate.

MG Electric Automation este o societate comercială cu capital româno-italian, specializată în automatizări industriale precum și în proiectare și execuție de instalații electrice civile și industriale. Experiența dobândită și competențele actualizate în mod constant reprezintă baza calității serviciilor furnizate în domeniul electric pentru mașini automate.

Răspundem cerințelor pieței și satisfacem nevoile clienților noștri datorită unei structuri organizate, unei echipe tinere și bine pregătite atât în domeniul electric, cât și în cel mecanic.

Misiune

Experiența în domeniu a companiei MG Electric Automation a fost dobândită în diverse sectoare, precum mașini automate de ambalare a produselor alimentare, cosmetice și farmaceutice, maşini automate de rectificat, roboţi industriali şi sisteme automatizate în general.

Viziune

Viziunea noastra este aceea a unei companii in care intreaga echipa are acelasi scop: colaborarea stransa cu clientii, prestarea de servicii cat mai precise, pentru a fi considerati un partener de incredere in domeniul automatizarii.

Membră a grupului IEMA

MG Electric Automation face parte din grupul IEMA, un mare grup industrial format din nouă întreprinderi care deservesc industriile. O gamă completă de produse și servicii în domeniul automatizării industriale, oferind pieței posibili- tatea de a avea un singur interlocutor, un serviciu complet și foarte specializat.

Structura și organizarea companiei permite oferirea unui pachet complet de servicii pentru producătorii de mașini și sisteme automate.

Dinamism

Structura organizatorică a evoluat de-a lungul anilor pentru a oferi în mod eficient operațiuni de instalare, asistență și întreținere la sediile clienților din întreaga lume.

Intervenții la sediul clientului

Echipa MG Electric este alcătuită din tineri operatori, dar cu o bună experiență în domeniu, asigurând astfel competența, dinamismul și înclinare pentru inovare.

Монтажная область 43

Garanția rezultatului

Inaltă calitate a serviciilor, în conformitate cu condițiile specificate clientului, oferind asistență constantă în post-vânzare pentru a garanta continuitatea afacerii.