Implementarea, instalarea, punerea în funcțiune, testarea și întreținerea mașinilor automate și a sistemelor automatizate.

Ne ocupăm de implementarea, instalarea, punerea în funcțiune, testarea și întreținerea mașinilor și sistemelor automate, atât pentru producători, cât și pentru clienții finali. Competența și experiența acumulată în domeniu asigură calitatea serviciilor oferite.

Montaj mecanic de maşini şi grupuri

Se stabileste o legatură stransă între tehnician și client, ințelegandu-se astfel pe deplin nevoile și exigențele pentru realizarea unui proiect optim.

Pe baza desenelor furnizate de client, tehnicienii dau curs asamblarii pieselor: mașina automată se concretizează se pune in funcțiune și răspunde cerințelor, urmând ca mai apoi să fie executate teste specifice pentru a verifica funcționarea corectă.

Cablaj electric

Se acordă o importanță deosebită realizării panourilor electrice, componentelor acestora, pentru a garanta succesul unui sistem electric.

Proiectarea, dezvoltarea și cablarea sunt realizate pentru a asigura fiabilitate și calitate ridicată, în conformitate cu reglementările internaționale. Fazele de asamblare și cablare sunt supuse unei optimizări și automatizări continue.

Instalare software

Realizăm toate tipurile de proiectare, de la implementare, Track & Trace, la proiectarea software a mașinii, completată cu documentația sistemelor electrice automatizate.

Implementam sisteme software pentru medii industriale, mașini automate și sisteme automate de producție. Gestionăm fiecare aspect al implementarii software și instalarii sistemelor pentru planificarea și controlul proceselor de producție.

Testare

Pentru a minimiza timpul instalării la clientul final, tehnicienii MG Electric efectuează o testare prealabilă la sediul producatorului, folosind tehnologii de management de ultimă generație, însoțite de capacitatea de a g estiona fluxurile de muncă într-un mod flexibil și organizat.

Ca practică, testarea la clientul final este realizată de același tehnician care a efectuat pre-testarea, astfel încât să poată reduce și mai mult timpul de instalare.

Garanția rezultatului

Avem abilitățile și viziunea necesară pentru a îmbina tehnologia cu soluțiile pentru business. Aducem clienților noștri valoare maximă la costuri minime, din acest motiv personalul nostru este extrem de bine pregatit și constant actualizat cu privire la inovațiile tehnologice și de reglementare din sector.

Automatizarea ridică calitatea produselor precum și productivitatea proceselor cu o reducere corespunzătoare a costurilor pentru resursele umane folosite.